APELDOORN / september 2017 – Savate Apeldoorn doet mee aan de Nationale Sportweek door een clinic te organiseren voor de basisscholen uit Apeldoorn die komen kennismaken met diverse sporten. Kinderen uit groepen 5 en 6 kunnen meedoen aan de Savate Clinics bij het Omnisport aan de Voorwaarts. Uiteraard mag Savate niet ontbreken bij de Nationale Sportweek.

  • Locatie: Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7321MA Apeldoorn
  • Wanneer: Maandag 11 en dinsdag 12 september van 09:00 tot 15:00 uur
  • Wat: Clinics Savate van 45 min, 3 per dagdeel.
  • Voor wie? Groepen 5 en 6 van basisscholen uit Apeldoorn die komen kennismaken met diverse sporten.

Nationale Sportweek 2017 (9 tot 17 September)

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’-campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te  beleven.
Meer info over de Nationale Sportweek is te vinden op www.nationalesportweek.nl